Piept de curcan cu ciuperci și sos de merișoare

de elucubratiiculinare in Curcan, 25 Oct 2015 | 3811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan
  • 3 linguri unt
  • sare
  • piper
  • 2-3 căței de usturoi
  • 250 g ciuperci
  • 1 lingură cimbru uscat
  • 2 linguri sos/dulceață de merișoare
  • boabe piper roșu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu ciuperci și sos de merișoare:

Topim 2 linguri de unt într-o tigaie. Adăugăm pieptul de curcan condimentat cu sare, piper proaspăt măcinat și cimbru. Se lasă să se rumenească la foc mic câte 10 minute pe fiecare parte. Se transferă pe un platou și se păstrează la cald. În aceeași tigaie mai adăugăm 1 lingură de unt, usturoiul tăiat feliuțe și ciupercile tăiate pe jumătate sau dacă sunt mai mari în sferturi. Se lasă la foc mare pentru aprox. 10 minute fără să acoperim cu un capac și amestecând des. Se răstoarnă ciupercile peste pieptul de curcan. Servim cu sos de merișoare și piper roșu. Servim un vin roșu de preferat Pinot Noir.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu ciuperci și sos de merișoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (10)

RuxyRux 1

25.10.2015, 19:53

O bunatate!

Gherca Daniela 1

26.10.2015, 08:56

miki_a 1

26.10.2015, 13:15

Ce combinatie buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]