Piept cu legume la gratar

de ianculubita in Pui, 28 Apr 2011 | 3435 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 1ceapa rosie
  • 1ardei gras
  • 1dovlecel
  • sare,piper
  • 2linguri ulei de masline
  • zeama de la 1/2lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept cu legume la gratar:

Pieptul,fara os,fara piele,spalat,uscat,feliat,se pune intr-un bol,se condimenteaza,se adauga uleiul si zeama de lamaie,se amesteca apoi se lasa 20min;legumele se curata se spala,ceapa si ardeiul se taie bucati mari iar dovlecelul si rosia rondele;pe gratarul de tefal incalzit bine se pun bucatile de pui si legumele iar dupa 2-3min se intorc;se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept cu legume la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu mustar si susan