Picarella

de ony in Conserve, 1 Sep 2011 | 15154 vizualizari

 

eeeeeh,dupa mult timp am mai dat si eu o raita prin site; nu de alta dar am ramas fara aparat foto; si cum am pus mana pe cel al sorei mele, zic sa nu pierd ocazia de a va arata o reteta delicioasa de conserva pentru zilele friguroase....

 

INGREDIENTE

  • 5 kg de ceapa
  • 1 kg ardei iute rosu(neaparat)
  • 1 l apa
  • 1/2 l otet
  • 125 gr zahar
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Picarella:

Se taie ceapa fideluta,sau rondele; ardeiul se taie pe jumatate si se curata bine de seminte, dupa care se taie fasiute. Totul se face de mana, nu la masina de tocat sau blender. Odata terminata treaba cu feliatul, se pun toate intr-un vas pe foc. Se adauga celelalte ingrediente si se lasa sa dea cateva clocote pana se inmoaie ceapa. Se pune fierbinte in borcane si se capseaza.

Asta este tot, nu mai necesita nici un alt fel de tratament termic

Pofta buna si spor la treaba!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Picarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la borcan pentru iarna