Pesto de pătrunjel

de carmenvlad in Sosuri, 29 Oct 2011 | 14144 vizualizari

 

Am găsit această rețetă pe blogul "Din lumea Laurei". Cum sunt în faza experimentelor, am zis să încerc. Și bine am făcut. Este o rețetă minunată și rezultatul a fost de excepție.

 

INGREDIENTE

  • 2 legături pătrunjel tocat mărunt
  • 100 g alune prăjite
  • 1 căpățână usturoi
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 50 ml ulei de masline 
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pesto de pătrunjel:

Alunele se pun în robot și se mărunțesc bine. Se adaugă pătrunjelul tăiat, zeama de lămâie, usturoiul zdrobit, sare și piper. Se amestecă bine și la sfârșit se adaugă uleiul în fir subțire. Se formează o pastă care poate fi folosită imediat sau poate fi păstrată în borcan, la frigider pentru mai multă vreme. Dacă o pune-ți în borcan adăugați o lingură de ulei de măsline deasupra pastei.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pesto de pătrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

carmenvlad 1

30.10.2011, 09:51

Miuta si Motanel va multumesc.

RuxyRux 1

30.10.2011, 10:27

Superb si eu am facut de busuioc

Valclaudia 1

20.10.2012, 10:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos pesto rosu