Peste rasol

de ana in Peste, 26 Iun 2010 | 5853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr peste
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1/2 ceapa
  • 1 rosie
  • 20 gr otet
  • sare
  • usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste rasol:

Pestele il punem la fiert cu morcovul taiat rondele,ardeiul si ceapa taiate ,otetul ,si asezonam cu sare .

Il fiebem cca 30 de minute,timp in care feliem rosia si o gratinam .Pregatim mujdei de usturoi si servim alaturi de peste .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste rasol" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Barista Espresso Machine

- 850 lei
1699.99 lei
849.99 lei

COMENTARII (9)

nadina73 1

26.06.2010, 23:11

super bun si eu vreau nota maxima anuto super bun

nadina73 1

26.06.2010, 23:12

vai danuta da ce severa mai esti cu bietul copil ,eu nu am tinut cont chiar asa de stric cu mancarea dupa 7 luni iam dat orice in afara de fasole ,varza si afumaturisi sant mari si voinici

ana 1

27.06.2010, 07:45

Nadina exact ,cam de acelasi lucru am tinut si eu seama ,mai adug carnita de porc si prajelile.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum pastram icrele proaspete cea mai sigura metoda