Peste la gratar

de gelu in Crap / Caras, 20 Iul 2011 | 7642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg peste proaspat
  • sare mare grunjoasa
  • piper
  • usturoi
  • ulei
  • condimente pt peste(optional)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la gratar:

Pestele se curata de solzi si maruntaie,se spala bine,se sterge cu un stergar de panza. Se ung cu ulei amestecat cu piper,usturoi pisat,condimente pt. peste.Deasupra jarului se pune o tabla sa se inginga bine.Se pune sare grunjoasa si se pun pestii deasupra.Se lasa pe fiecare parte sa se rumeneasca frumos,dupa care se dau deoparte si se bate usor sarea care sa mai lipit de peste.Se servesc cu mujdei de usturoi.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu orez si ciuperci