Peste la gratar

de gelu in Crap / Caras, 20 Iul 2011 | 7864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg peste proaspat
  • sare mare grunjoasa
  • piper
  • usturoi
  • ulei
  • condimente pt peste(optional)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la gratar:

Pestele se curata de solzi si maruntaie,se spala bine,se sterge cu un stergar de panza. Se ung cu ulei amestecat cu piper,usturoi pisat,condimente pt. peste.Deasupra jarului se pune o tabla sa se inginga bine.Se pune sare grunjoasa si se pun pestii deasupra.Se lasa pe fiecare parte sa se rumeneasca frumos,dupa care se dau deoparte si se bate usor sarea care sa mai lipit de peste.Se servesc cu mujdei de usturoi.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste