Peste la cuptor cu legume

de Catalinaflorea in Peste, 2 Mai 2015 | 4453 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti
  • o caserola ciuperci
  • 4 cartofi
  • o conserva cu mazare,morcov si porumb
  • marar,patrunjel,rozmarin proaspat,usturoi
  • ulei de masline
  • condimente
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu legume:

Pestele se curata si i se taie capul. Legumele se curata si se taie cuburi. Peste legume punem conserva, condimentele si ulei de maslina. Condimentam pestele si ii punem in burta verdeata si o lingura de ulei de masline; se pot pune si felii de lamaie.

Se da la cuptor la 180 grade pentru 20 minute dupa la 250 grade pane se coace.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste spada sau emperador in sos verde