Peste la cuptor cu legume

de mamidesara in Peste, 22 Ian 2011 | 12504 vizualizari

 

O mancare usoara si sanatoasa, cum imi place mie!

 

INGREDIENTE

  • 400 g file de peste congelat
  • o cutie de rosii decojite intregi sau cubulete (sau rosii proaspete, oparite, fara pielita)
  • o ceapa mare, alba
  • cativa catei de usturoi
  • ulei de masline
  • o cescuta de vin alb
  • un ardei gras, rosu
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu legume:

Intr-un vas termorezistent se aseaza pe rand: uleiul, bucatile de file decongelate in prealabil si sarate si piperate, apoi ceapa taiata pestisori, ardeiul taiat fasii, rosiile cubulete si usturoiul feliute. Se presara busuioc si oregano, se stropeste cu vinul alb si se mai presara putina sare, apoi se da la cuptor pana e gata. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
somon cu ierburi aromate