Peste cu taitei

de ianculubita in Peste, 5 Sep 2013 | 4462 vizualizari

 

Stiti probabil ca sunt fan peste!! am facut aceasta reteta si am fost foarte multumita de rezultat,de aceea daca va place pestele va recomand.

 

INGREDIENTE

  • file de peste alb sau ce aveti
  • 1ceapa
  • 1lingura boia
  • 4linguri ulei de masline
  • 100ml smantana
  • 100g cascaval
  • 1punga taitei(eu am folosit paste scurte)
  • sare
  • piper
  • 1lamaie
  • verdeata
  • 3-4rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu taitei:

In tigaie cu ulei incins,punem la calit ceapa taiata marunt,rosiile de asemenea taiate marunt,adaugam boia,sare,piper,iar dupa ce a scazut putin,smantana amestecata cu cascavalul ras;

intr-un vas uns cu putin ulei,punem pestele portionat,deasupra sosul si lasam la cuptor 15-20min;

in acest timp,intr-un vas cu 2linguri ulei punem pastele fierte si scurse,verdeata tocata,sare,piper,putina zeama de lamaie,amestecam totul si servim pe farfurie taieteiii iar deasupra peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]