Peste cu amestec de lamaie, piper si menta

de Ina in Peste, 25 Ian 2012 | 4696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg peste ( preferabil fara oase )
  • o cana de malai
  • 2 linguri cu faina
  • condiment pentru peste Kotanyi - Nouvelle Cousine ( cu coaja de lamaie, piper si menta )
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu amestec de lamaie, piper si menta:

Dupa ce curatam pestele, il portionam in felii de grosimea unui deget. Presaram uniform o parte din amestecul de condimente pentru peste ( cu coaja de lamaie, piper si menta ) si lasam sa patrunda in carne aromele, cca. 10- 15 minute. 

Intr-un vas amestecam malaiul cu 2 linguri de faina si o lingura din condimentul pentru peste . Luam fiecare felie de peste si o tavalim in amestecul de malai, apoi o prajim in ulei incins pana ce malaiul formeaza o crusta crocanta, aurie.

Servim cald sau rece, cu bucati de lamaie sau helas.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu amestec de lamaie, piper si menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crochete de peste