Pere in vin

de ralu_ca in Dulciuri, 22 Noi 2014 | 3483 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pere
  • 600 ml vin roze
  • ghimbir
  • cuisoare
  • 200 g zahar brun
  • baton scortisoara
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere in vin:

Perele se curata de coaja pastrandu-le codita.

Intr-un vas am pus vin, zahar brun, scortisoara, cuisoare si ghimbir si am lasat la foc pana ce se topeste zaharul, apoi scufundam perele in lichidul obtinut lasandu-le approx 8-10 min ( daca perele sunt mai tari ).

Imediat dupa se scot pe un platou, lasand lichidul sa fiarba pana se ingroasa si se caramelizeaza putin. Acesta se toarna peste pere, le lasam sa se raceasca putin, apoi pot fi servite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere in vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]