Pere coapte cu gorgonzola si brie

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2011 | 6505 vizualizari

 

Iata un aperitiv altfel decat ati facut pana acum. Sper sa va placa, este chiar deosebit de obiceiurile noastre culinare. Papilele mele gustative au fost impresionate de combinatia aceasta.

 

INGREDIENTE

  • 2 pere medii
  • 50 g Gorgonzola
  • 30 g branza brie
  • 50 ml whiskey
  • 50 g nuci tocate
  • 1 lingura de stafide
  • 2 linguri unt topit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere coapte cu gorgonzola si brie:

Spalam perele, le taiem pe jumatate si le scobim. Le stropim cu wiskey si unt topit, apoi presaram nuci tocate si stafide.

Le vom da la cuptor la 200°C pentru 10 minute. Punem apoi branzeturile taiete cubulete si le mai dam la cuptor pentru inca 3 minute, pana se inmoaie branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere coapte cu gorgonzola si brie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]