Pere coapte cu gorgonzola si brie

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2011 | 6294 vizualizari

 

Iata un aperitiv altfel decat ati facut pana acum. Sper sa va placa, este chiar deosebit de obiceiurile noastre culinare. Papilele mele gustative au fost impresionate de combinatia aceasta.

 

INGREDIENTE

  • 2 pere medii
  • 50 g Gorgonzola
  • 30 g branza brie
  • 50 ml whiskey
  • 50 g nuci tocate
  • 1 lingura de stafide
  • 2 linguri unt topit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere coapte cu gorgonzola si brie:

Spalam perele, le taiem pe jumatate si le scobim. Le stropim cu wiskey si unt topit, apoi presaram nuci tocate si stafide.

Le vom da la cuptor la 200°C pentru 10 minute. Punem apoi branzeturile taiete cubulete si le mai dam la cuptor pentru inca 3 minute, pana se inmoaie branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere coapte cu gorgonzola si brie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gorgonzola finger food