Penne rigate cu ton

de kitchenflavors in Paste, 18 Dec 2010 | 8195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 160g penne rigate
  • 1 conserva ton
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura capere (optional)
  • 250 g rosii cuburi in suc propriu
  • rozmarin
  • busuioc   
  • oregano
  • ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigate cu ton:

Punem pastele la fiert in apa cu sare. Intr-o tigaie teflonata incingem 2-3 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt. Dupa 2 minute adaugam tonul scurs de ulei si caperele (optional). Eu cateodata pun capere alta data nu, de data acesta nu am pus. Amestecam bine dupa care adugam rosiile si lasam sa fiarta 5 minute la foc mic. In acest timp condimentam cu sare, piper si ierburile aromate, daca nu aveti proaspete merg si cele uscate. Cand pastele sunt fierte le scurgem si le amestecam cu sosul. La sfarsit presaram patrunjel tocat proaspat si radem parmezan, eu nu am mai avut si am ras putin cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne rigate cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

donpablo 1

06.11.2013, 10:18

Alexana are dreptate si daca totusi vrei sa mai pui ceva, merge niste masline negre. Parmezan cu ton?!

Krystyan Trendy 1

01.12.2013, 00:44

interesanta reteta

bianca92 1

01.12.2013, 14:43

excelenta reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne din orez in sos cald de legume la wok