Penne rigate cu carne tocata si branza albastra

de Panacris in Penne, 15 Mar 2016 | 3865 vizualizari

 

Din nou pasteeee ;) De data asta numai pentru mine :d Savuroase și mai ales sățioaseeee ;) 

 

INGREDIENTE

  • Penne Rigate Băneasa 300 g,
  • Carne tocată amestec (porc+vită) cca. 300 g,
  • Ceapa albă 1 bucată,
  • Zacuscă cu ciuperci a la Panacris 3 linguri,
  • Ulei de măsline 1 lingură,
  • Ceapă verde 2 fire,
  • Roșii cherry 5-6 bucăți,
  • Brânză albastră cca. 100 g,
  • Oregano uscat pentru decor.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigate cu carne tocata si branza albastra:

Carnea tocată se călește cu ceapa, în puțin ulei de măsline cca. minute la foc iute, neacoperit.

Într-o tigaie mai înaltă se pun pastele, amestecul de carne tocată, roșiile înjumătățite, ceapa verde tocată mărunt, se adaugă apă rece cât să acopere pastele și se dă la fiert, la foc mediu cca. 10 minute după ce începe să clocotească.

După ce s-au fiert pastele se adaugă brânza albastră și se presară oregano.

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne rigate cu carne tocata si branza albastra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]