Penne la cuptor

de Alina26 in Penne, 15 Ian 2014 | 13107 vizualizari

 

Dintre toate pastele facute la cuptor,asta e cea mai buna si imi place cel mai mult.E favorita mea.

 

INGREDIENTE

  • 350g pasta(penne)
  • 200g sunca de praga(prosciutto cotto)
  • 200g caizer
  • 100g parmezan ras
  • 500g ciuperci champignons
  • 300g sos de rosii
  • 3 mozzarele
  • 3 lg ulei e masline
  • 100g mazare congelata
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne la cuptor:

1.Am fiert pasta dupa instructiunile de pe ambalaj,am lasat la scurs si la racit.

2.Am prajit bine caizerul,pe care l-am taiat cubulete.L-am scos cu o paleta si am pus ciupercile cu putina sare,pe care le-am curatat,spalat si le-am taiat in doua sau in patru.Am lasat sa se prajeasca putin.

3.Am taiat mozzarela cubulete,sunca tot cubulte si le-am pus intr-un bol impreuna pasta,ciupercile,caizarul,sosul de rosii,mazarea congelata,jumatate de parmezan,oregano,busuioc,sare si piper si am mestecat bine.Am pus totul intr-o tava si am presarat restul de parmezan.

4.Am incins cuptorul la 200°.Am dat tava la cuptor pentru 20-30 de minute pana s-a rumenit putin.

Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

Puteti folosi cascaval in loc de mozzarella sau chiar mai multe tipuri de branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu ciuperci și sos Gouda