Penne gigante Amaliatta

de amalia01 in Penne, 16 Noi 2017 | 3769 vizualizari

 

 
   Paste...paste...cand le-am vazut pe raftul magazinului nu m-am putut abtine. M-am gandit ce m-am gandit si "am copt" o reteta.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga penne gigante ( 500 g)
  • 1 lg ulei de rapita
  • apa
  • sare
  • 200 g cascaval Delaco "de familie"
  • muschiulet cu crusta de verdeturi, feliat
  • 2 oua
  • 2 lg smantana
  • 100 ml lapte
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne gigante Amaliatta:

Pastele le fierbi in multa apa cu sare si putin ulei, ca sa nu se lipeasca, pentru 8 minute (trebuie sa ramana suficient de tari pentru a le putea umple).

Intre timp pornesti cuptorul. Cascavalul il tai bastonase si rulezi cate unul intr-o felie de muschiulet. Ouale le bati cu smantana, laptele si condimentele. Scoti pastele intr-o strecuratoare si le speli sub jet de apa rece.

Intr-un vas termorezistent torni uleiul. Fiecare bucata de paste o umpli cu cascavalul rulat in muschiulet si o asezi in vas. Dupa primul strat torni 1/3 din cantitatea de ou batut si continui pana la epuizarea ingredientelor, avand grija sa inchei cu ou batut, peste care adaugi cascaval ras.

Dai la cuptor pentru 30 de minute. Servesti imediat, cu multa dragoste.

Pofta buna!   

TIPS-URI

1

daca se intampla sa se mai rupa din paste nu dispera- le asezi frumos printre celelalte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne gigante Amaliatta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne all'arrabbiata