Penne cu inimi si pipote de pui

de camelia75 in Penne, 1 Oct 2013 | 8468 vizualizari

 

O tocanita delicioasa cu pipote,inimi si paste potrivita pentru masa de pranz,dar si pentru cina.O puteti servi calda cu putin parmezan presarat deasupra.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr penne rigate
  • 500 gr pipote si inimi de pui
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 cepe
  • 5-6 catei de usturoi zdrobiti si taiati marunt
  • 2 linguri pasta de ardei(sau un ardei capia rosu tocat marunt)
  • 1/2 conserva rosii cubulete
  • 1/2 lingurita boia iute/dulce
  • sare dupa gust 2-3 linguri parmezan razuit(optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu inimi si pipote de pui:

Mod de preparare
1.Fierbeti pastele conform indicatiile dupa ambalaj,apoi treceti-le printr-un jet de apa rece si le lasati la scurs.
2.Intr-o tigaie mai mare,in uleiul bine incins caliti 2 minute ceapa si usuroiul.
3.Adaugati pipotele curatate, spalate si scurse de apa,pasta de ardei,sare,piper si 2 cani de apa.Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba pana cand pipotele sunt fierte bine,insa dca apa a scazut si nu s-au fiert mai puteti adauga putina apa.
4.Dupa ce pipotele au fiert,puneti rosiile taiate cubulete,boiaua de ardei dulce/iute si mai lasati pe foc ~ 15 minute.
5.Adaugati pastele si mai condimentati daca este cazul dupa gustul fiecaruia.
6.Serviti cald cu putin parmezan ras deasupra.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu inimi si pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu ton,porumb ,piper rosu si vodca