Penne cu dovlecel si tartufo

de Bya Ralu in Penne, 12 Sep 2015 | 3549 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste -penne barilla
  • 1 dovlecel
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 catel de usturoi
  • sare/piper
  • tartufo negru prospat
  • unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu dovlecel si tartufo:

Punem o craticioara cu apa si sare la fiert, cand incepe sa clocoteasca apa se pun pastele se lasa cat scrie pe cutie.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in unt pana se inmoaie putin.

Dovlecelul se da pe razatoarea mare,si se stoarce de zeama, se pune in tigaie peste ceapa.

Se condimenteaza, se pune usturoiul strivit,se pune putina apa si se lasa pana scade complet.

Pastele fierte se scurg, se pun in tigaie peste dovlecel,se adauga putin unt sare si piper.

Se rade deasupra tartufo proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu dovlecel si tartufo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Bourguignon de ciuperci cu paste