Penne cu carne tocata

de AnyCostescu in Penne, 4 Dec 2012 | 8595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  250 g penne
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • busuioc,sare,piper
  • 200 ml suc de rosii
  • 100 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu carne tocata:

Se pun pennele la fiert in apa clocotita cu sare. In acest timp se face sosul.

Ceapa se curata si se caleste pana devine lucioasa. Se pune carnea tocata peste ceapa si se lasa sa se caleasca impreuna aproximativ 3 minute.

Se pune apa in tigaie si se lasa sa fiarba totul pana carnea e bine facuta. Se pune sucul de rosii si se condimenteaza cu sare, piper, busuioc.

Se mai lasa aproximativ 5 minute sa fiarba si se da deoparte.

Pastele se scurg si se amesteca cu sosul de carne.

Se servesc cu parmezan ras..

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

pe 24.02 la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

pe 24.02 la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

pe 24.02 la 10:32

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne con ragu' di salsiccia (carnati)