Penne cu branza si smantana

de MotanLaOale in Penne, 31 Mai 2011 | 17832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g penne (paste)
  • 400g branza telemea putin sarata
  • 200g smantana
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu branza si smantana:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei dupa indicatiile de pe ambalaj.

Branza se rade sau se sfarama.

Cand sunt fierte pastele se strecoara, se trec sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Se incing cele 2 linguri de ulei intr-o cratita, se rastoarna pastele si se amesteca de cateva ori.

Se adauga si branza si se amesteca bine pana se incorporeaza.

Se adauga smantana, se amesteca bine si se introduce in cuptorul preancalzit pentru 30-40 minute pana se rumeneste frumos.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu branza si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca si sos alb, o combinatie delicioasa