Penne carbonara, reteta simpla si rapida, reinterpretata cu succes

de Oana in Penne, 28 Apr 2009 | 102505 vizualizari

 

Penne carbonara, reteta simpla si rapida, reinterpretata cu succes
Nu mai stiu unde citisem ca pastele carbonara nu se fac cu smantana…asa o fi?
Eu fac pastele astea cu smantana si ies taaare bune! In plus, dureaza doar 15 minute si sunt gata!

 

INGREDIENTE

Ingredinte pentru Penne carbonara, reteta simpla si rapida, reinterpretata cu succes:

  • o bucata de kaizer
  • 2 galbenusuri
  • o cutiuta mica de smantana
  • cativa catei de usturoi
  • putin unt
  • sare
  • piper
  • parmesan
  • paste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne carbonara, reteta simpla si rapida, reinterpretata cu succes:

Cum se prepara Penne carbonara, reteta simpla si rapida, reinterpretata cu succes:

Nu stiu de ce, dar mie imi plac pennele pentru carbonara, asa ca fierbem pastele dupa cum scrie pe pachet.

Intre timp punem untul intr-o tigaie de teflon si cand s-a topit adaugam cativa catei de usturoi, intregi si chiar necuratati de coaja, doar pentru aroma. Punem apoi kaizerul taiat feliute si il lasam sa se rumeneasca putin. Il scoatem apoi din tigaie si indepartam usturoiul. Galbenusurile le amestecam cu smantana, putina sare si piper si adaugam si kaizerul.

Cand pastele sunt fierte, le scurgem bine de apa si le punem fierbinti peste amestecul cu smantana si kaizer. Amestecam bine de tot si apoi presaram parmesan deasupra.

Carbonara dupa reteta clasica, cu putine ingrediente si facuta bine are un gust senzational! O alta reteta cu paste, delicioasa si rapida este aceasta Spaghetti cu ciuperci

Un desert grozav de bun si aromat Farfalle cu branza dulce si portocale

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne carbonara, reteta simpla si rapida, reinterpretata cu succes" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

cezara 1

09.07.2009, 17:38

Super.

Important in reteta asta e parmezanul, care face sosul sa se lege frumos , nu e la fel cu un cascaval obisnuit.

andruus_k 1

09.11.2010, 17:17


asa le fac si eu. iubitul meu italian de origine o face(sau o facea) cu ceapa prajita si fara smantana , eu am reteta de la o alta italianca. de cand a descoperit carbonara mea.................. nu-i mai place a lui
e delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]