Pelete de creveți cu miez de lapte și somon afumat

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 4139 vizualizari

 

O gustare super delicioasă și rapidă, pentru musafiri neanunțați!

 

INGREDIENTE

  • pelete de creveți 1 cutie,
  • ulei de floarea soarelui,
  • miez de lapte,
  • somon afumat,
  • untișor.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pelete de creveți cu miez de lapte și somon afumat:

Peleții de creveți (pe vremea lui Ceașcă, erau foarte familiari!) se prăjesc în ulei fierbinte. Se scot pe un șervet absorbant, apoi se așează pe un platou de servire. Pe fiecare peletă se pune câte o rondea de miez de lapte, o bucățică de somon afumat și o frunză de untișor!

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pelete de creveți cu miez de lapte și somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei cu branza feta