Mulțumesc mult pentru reteta Rocsi....sunt foarte gustoase....si i-au placu si sotului.Cu siguranță am sa mai fac.Am modificat putin reteta...in sensul ca nu am lasat carnea crudă cum a facut Rocsi. ..eu am tocat-o si am calit-o putin.Sper sa nu se supere.
Spalam carnea si o dam pe masina de tocat.
Incingem uleiul si punem carne , potrivim de sare si piper si lasam pana scade toata zeama si sa se prajeasca putin.
Separat intr-un bol, dam pe razatoare casul, adaugam smântână, tocam verdeață, ou si amestecam bine. Adaugam si carnea, potrivim de sare si piper.
Incingem cuptorul la 180°.
Intindem aluatul pe masa de lucru taiem patratele , punem cate o lingura din compoziție, le inchidem cu ajutorul unui furculițe și le punem intr-o tava cu hârtie de copt.
Le ungem cu oul bătut bine si presaram cu susan (sau mac).
Dam la cuptor pentru 30 de minute pana devin aurii.
Pofta buna.
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro