Pateuri cu ciupercute

de adriana_bobu in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2010 | 6819 vizualizari

 

Merg alaturi de o bere rece...

 

INGREDIENTE

  • 700 g ciuperci
  • 1 morcov
  • 1-2 cepe
  • 2 oua (unul pt compozitie, unul pentru uns)
  • un pachet de foietaj Morarita
  • 200 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciupercute:

Se curata ciupercile, se taie marunt, de asemenea ceapa si morcovul, dupa care se pun in tigaie cu putin ulei si se lasa pe foc cca 30 min. Se  lasa compozitia la racit , apoi se adauga oul batut . Aluatul se intinde pe planseta , apoi se taie dreptunghiuri si se umplu cu compozitia pregatita. Se impaturesc, se ung cu ou si se dau la cuptorul incalzit in prealabil pentru aproximativ 20 min. Pentru un aspect mai placut am sectionat cateva ciupercute si le-am aplicat peste pateuri. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciupercute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]