Pateuri cu ciuperci

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2011 | 15010 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pachet de foietaj cu 2rulouri
  • 300g ciuperci
  • 1lingura unt
  • 1ceasca vin alb
  • 2fire de usturoi verde
  • 1ou
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciuperci:

In tigaia cu unt,pui usturoiul taiat rondele subtiri,apoi ciupercile taiate marunt iar dupa ce s-a evaporat apa lasata de ele,adaugi vinul,lasi sa fiarba pana scade,condimentezi si lasi sa se raceasca;aluatul,taiat dupa cum doreste fiecare,pui o lingurita de ciuperci intr-un colt,acoperi cu partea din fata,cu furculita dai pe margini,pe mijloc faci o taietura cu cutitul,dai cu ou iar deasupra cateva seminte de chimen;le pui in tava cu hartie de copt si dai la cuptor la foc mare,pana se rumenesc;

TIPS-URI

1

numai cu bere merg aceste pateuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ton