Pateuri cu branza sarata

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2014 | 5142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj mai mare
  • 100 g branza sarata (telemea, feta), eu am folosit telemea
  • 1 ou si un galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza sarata:

Am lasat aluatul la temperatura camerei pana s-a dezghetat, apoi l-am taiat in patrate, mi-au iesit aprox. 20 de patrate .

Apoi, am dat branza sarata la razatoare si am amestecat-o cu galbenusul, cu compozitia obtinuta, am pus in patratele de foietaj si le-am lipit bine pentru a nu iesi branza in afara. Dupa ce le-am terminat de umplut, am pus hartie de copt intr-o tava si le-am asezat frumos, nu foarte aproapeuna de alta pentru a nu se uni, apoi le-am uns cu ou si le-am dat la cuptor aprox 30min pana s-au umflat si s-au rumenit frumos deasupra.

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Forneti cu Ceva Fin si branza de burduf