Pateu din piept de pui pentru bebelusi - de la 6-7 luni

de Tabita _ in Mancare copii, 21 Mai 2014 | 5838 vizualizari

 

Aceasta pasta fina este potrivita pentru bebelusi de la 6-7 luni, dar si pentru copiii mai mici sau mai mari.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • putina sare
  • (piper)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu din piept de pui pentru bebelusi - de la 6-7 luni:

Se spala pieptul de pui, se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba, se spumeaza.

Se lasa sa fiarba la foc mic. Se adauga putina sare.

Carnea fiarta se mixeaza cu ajutorul unui blender pana cand devine o pasta fina.

Daca nu aveti blender, pasati carnea si treceti-o prin sita.

Puteti sa adaugati cateva linguri din supa in care a fiert pentru a-i da o textura mai cremoasa.

Pentru bebelusi se pune intr-un castronel si se serveste cu lingurita.

Pentru copii se poate unge pe paine.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Pentru bebelusi se va condimenta cu moderatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu din piept de pui pentru bebelusi - de la 6-7 luni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Tabita _ 1

25.05.2014, 00:17

Da, Mihaela, se poate adapta. Eu am scris varianta cea mai simpla pe care o pot consuma si cei mai mici.

Xandrinne 1

25.05.2014, 00:24

Tabita _ 1

25.05.2014, 11:28

Xandrinne

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute – buburuze