"Pate" de ficat de gasca cu marmelada de ceapa

de Roda in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2009 | 7498 vizualizari

COMENTARII (7)

boscodina 1

08.07.2009, 16:23

ce incisiva estem...aiurea-n porumb
exista atatea bucatarii in care mancarea e si dulce, unde carnea e combinata cu miere, fructe foarte dulci..etc.

Bucataria franceza e cunoscuta pentru gusturile" mai altfel", pentru astfel de combinatii...ba mai mult sunt considerate "delicatete" si daca mai ai norocul si de un restaurant de renume si un mare chef la tigaie...platesti o avere

Bucataras 1

08.07.2009, 16:26

Observatie... mesajul scris de bosco se adreseaza userului Gabo, al carui mesaj a fost banat din cauza tonului si limbajului folosit

Roda 1

08.07.2009, 22:12

Multumesc, boscodina( este atat de interesant nickname-ul tau),dar sunt persoane nestiutoare in ale artei culinare, mai ales cand este vorba de bucataria straina, in special cea frantuzeasca.Combinatiile folosite sunt stranii pentru un neavizat, dar ,pentru cine a mancat sau stie ,este ceva normal.Mie imi plac mult combinatiile ,iar marmelada de ceapa este grozava, se aseamana putin cu sosurile englezesti chutney ,unde combinatia de vin, miere, ceapa si fructe este la ordinea zilei.

Rodie 1

07.10.2010, 23:12

yumy

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 11:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta(ca la mama acasa)