Pastrav prajit

de lia maria in Pastrav, 7 Iun 2010 | 7115 vizualizari

 

Nu am trecut cantitati de faina si mirodenii, deoarece se poate prepara in cantitati dorite si se pastreaza in borcan cu capac.

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi (500g)
  • Faina de porumb fin macinata
  • Faina de porumb grisata
  • Piper
  • Salvie uscata
  • Usturoi uscat,granule
  • Boia de ardei dulce
  • Sare
  • Lamaie
  • Ulei de palmier pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit:

Pestii se curata se spala, se sareaza si se stropesc cu sucul de la 1/2 lamae.

Ingredientele uscate se amesteca. Dam pastravul prin amestecul de faina si-l prajim in ulei, pe ambele parti.

Pastravul se serveste cu garnitura de legume fierte si felii de lamae.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

lia maria 1

08.06.2010, 09:34

Bucataria_lui_Tavi 1

08.06.2010, 13:23

, neaparat trebuie incercata

mihaelar63 1

12.06.2010, 04:28

mai intai iti dau furculitele, toate ; mai apoi te felicit pentru reteta ,. ard de nerabdare sa prepar si eu cu salvie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit