Pastrav la gratar cu mujdei rosu de usturoi nou

de Satisfyyourcravings in Pastrav, 12 Iun 2016 | 4800 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi curatati de solzi si eviscerati
  • 1 capatana de usturoi nou
  • 3 rosii coapte
  • sare
  • piper
  • ulei de masline extra virgin
  • 3 cartofi de marime medie
  • paprika afumata
  • ulei de masline
  • otet din orez
  • frunze de salata
  • 1/4 castravete
  • 1 fir ceapa verde
  • 1/2 lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la gratar cu mujdei rosu de usturoi nou:

Cartofii se taie in 8 si se amesteca cu sare, piper, putin ulei de masline si paprika. Se coc in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius, 30 de minute, pana sunt aurii si crocanti. 

Pastravii se cresteaza din loc in loc si se ung cu ulei de masline, sare si piper. Se frig 6 minute pe fiecare parte, pe un gratar fierbinte. 

Se curata usutroiul si se asaza intr-un mojar impreuna cu putina sare grunjoasa. Se transforma in pasta.  Se fierbe rosia in apa 20 de secunde si se curata de coaja. Se taie bucati mici si se adauga in mojar. Se amesteca cu usturoiul pana se transforma intr-o pasta omogena. 

Se taie rosia ramasa in sferturi, castravetele felii, iar ceapa rondele. Se amesteca cu frunzele de salata, sare, piper, otet si ulei de masline extra virgin. 

Se serveste pastravul cu salata, cartofi copt, lamaie si mujdei de usturoi. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la gratar cu mujdei rosu de usturoi nou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

ieri la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav in crusta de malai