Pastrav la cuptor in staniol

de Adrian2016 in Pastrav, 7 Iun 2017 | 25015 vizualizari

 

Ador pestele sub orice forma. Am venit din concediu si m-am oprit 10 minute la pescuit. M-am ales cu pastravi de toata frumusetea.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de pastrav
  • ulei de masline cu usturoi
  • piper boabe de la Fuchs
  • condimente cu sare roz de himalaya si verdeturi de provence
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • 50 de grame de unt
  • 50 ml de vin alb
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor in staniol:

       Am spalat bine pestele si l-am curatat pe interior, de impuritati.

Intr-un castron, am frecat untul cu condimentele si cu usturoiul pisat si am umplut pestele.

        Am asezat pestele pe o folie de aluminiu, l-am uns cu ulei de masline cu usturoi, vinul alb, am pus felii de lamaie in interior si pe exterior si am sigilat bine folia de aluminiu.

Am introdus pestele la cuptorul incins, la 200 de grade C, timp de 30 de minute. Dupa cele 30 de minute, am desfacut folia si am mai lasat sa se rumeneasca putin.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Pestele poate fii aromat cu patrunjel verde tocat, rozmarin, depinde de gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor in staniol" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei chinezesti cu peste