Păstrăv la cuptor cu legume-ridichi coapte

de Zamfira in Pastrav, 28 Oct 2015 | 4447 vizualizari

 

Facem un păstrăv cu legume la cuptor? Până aici totul e în regulă și bine, dar printre legumele pe care vreau să le facem lângă păstrăv v-aș propune ceva nou și inedit, ghicim? … da, da…ridichi la cuptor. Este un deliciu! Dacă ar fi să vă descriu gustul și textura aș spune că seamănă foarte bine cu țelina coaptă doar că la gust avem ceva nou…puțin acrișor, înțepător(foarte, foarte bun) iar în interiorul și-a păstrat aproape toată zeama. Deci, la treabă….

 

INGREDIENTE

  • păstrăv(1/persoană, cel puțin :)))
  • 4 ridichi roșii
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapă albă sau roșie
  • felii de lămâie
  • sare, piper
  • ulei de măsline(2 linguri pentru păstrăv, 4 linguri pentru legume)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstrăv la cuptor cu legume-ridichi coapte:

Curățăm, spălăm foarte bine păstrăvul. Curățăm si spălăm legumele. Sărăm, piperăm păstrăvul după gust. Punem câteva felii de lămâie în interiorul păstrăvului pentru aromă și savoare.

Așezăm peștele într-o tavă tapetată cu hârtie pentru copt și lângă el punem legumele feliate(bucăți mai mari) și pe acestea le sărăm. Stropim cu ulei de măsline păstrăvul și legumele. Punem tava în cuptorul preîncălzit, la foc moderat pentru 40-45 minute. Întoarcem peștele și legumele după primele 20 de minute. Recomand să folosiți o spatulă pentru păstrăv. Servim și un mujdei de usturoi lângă acest preparat de excepție.

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăv la cuptor cu legume-ridichi coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Zamfira 1

28.10.2015, 21:17

Ralu

miki_a 1

29.10.2015, 01:01

Pestele meu preferat, in orice combinatie!

Zamfira 1

29.10.2015, 08:53

ela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav rosu cu sos de lamaie si sparanghel