Păstrăv la cuptor cu legume

de Dana_Retetegg in Pastrav, 3 Dec 2011 | 7229 vizualizari

 

Un preparat gustos: pastrav la cuptor, cu legume si sos de usturoi delicios!

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi eviscerati maricei,
  • ciuperci,
  • ardei kapia,
  • lamaie,
  • putin ulei,
  • 100 ml vin alb,
  • condimente pt peste,
  • sare,
  • cartofi,
  • morcovi,
  • pastarnac
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstrăv la cuptor cu legume:

Am spalat bine pestele si l-am asezat intr-o tava unsa cu putin ulei.

Am condimentat, in interior i-am pus felii de lamaie si pe langa el am pus felii de ciuperci si ardei.

L-am pus in cuptor timp de 25 de minute. La jumatatea intervalului am intors pestele pe cealalta parte si am pus vinul.

Cartofii taiati in bucati mari, impreuna cu morcovii si pastarnacul le-am fiert in apa cu sare.

Am servit pestele alaturi de legume si impreuna cu un sos de usturoi cu smantana, lamaie si patrunjel.

O bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăv la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

deniza25 1

06.01.2012, 07:20

delicios

deniza25 1

06.01.2012, 07:25

doamne cred ca va fii o minunatie deabea astept ,sti dupa atata carnitza grea pfff deabea astept bravoooooooooooooooooo

Dana_Retetegg 1

06.01.2012, 11:34

Cred ca pt mine asta e cea mai buna reteta cu peste pe care am facut-o! E super gustos Si eu sunt foarte pretentioasa cand vine vb de peste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la gratar