Pastrav la cuptor

de Bunica in Pastrav, 13 Apr 2014 | 22852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • 200 ml. vin alb
  • Marinada:
  • 1lingra mustar boabe conservat
  • 1 lingura sos de soia
  • 1varf de lingurita condimente pentru peste
  • 1 varf de lingurita razmarin
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor:

Se pregateste marinada intr-un castronel. Pestele eviscerat ,spalat se unge cu marinada si se lasa cateva ore.

Luam o tava in care punem pestele si marinada in care a stat.

Punem vinul si 200 ml. apa si dam tava la cuptorul incins pentru 20-30 minute.

Scoatem pestele si-l servim simplu cu zeama de lamaie sau alaturi de o garnitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melanzane alla parmigiana – Reteta simpla, rapida si plina de savoare

de vasimur 4

pe 29.08 la 16:08

Plăcinte daneze cu caise - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 29.08 la 13:57

Cheesecake cu Oreo - Rețeta delicioasă, fără coacere

pe 29.08 la 11:55

Tiramisu cu sticksuri de ciocolată - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.08 la 09:31

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav in folie la cuptor