Păstrăv la cuptor

de elucubratiiculinare in Pastrav, 1 Mai 2013 | 7315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 păstrăvi,
  • 250 g ciuperci,
  • 1-2 legături de ceapă verde,
  • 1 linguriță boia,
  • 2-3 linguri ulei,
  • sare, piper,
  • pătrunjel verde,
  • lămâie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstrăv la cuptor:

Păstrăvii eviscerați și spălați bine se condimentează cu sare și piper.
Ciupercile tăiate feliuțe subțiri și ceapa verde tăiată mărunt se amestecă într-un castron și se condimentează cu sare, piper și boia.
Într-o tavă de Jena sau într-o tavă tapetată cu hîrtie de copt punem păstrăvii umpluți cu amestecul de ciuperci. 
Atât tava cât și hârtia trebuiesc unse cu ulei. După ce aranjăm păstrăvii în tavă, se stropesc cu ulei și se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 25-30 minute.
La servire ornăm cu pătrunjel verde și lămâie.
Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăv la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor en papillote (Reteta Video)