Pastrama de oaie la gratar

de liana_geicu in Oaie, 21 Noi 2009 | 23722 vizualizari

 

un gratar de toamna tocmai bun de savurat alaturi de cei dragi....

 

INGREDIENTE

  • pastrama de oaie
  • mujdei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de oaie la gratar:

Pastrama se subtiaza si se pune pe gratar (noi am pus-o si la desarat putin) dupa ce in prealabil a fost condimentata.

Se serveste calda cu mamaliga si cu un pahar de vin rosu!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

liana_geicu 1

22.11.2009, 23:46

noi nu am afumat-o, era deja pregatita, dar am mai adaugat niste condimente!

Krystyan Trendy 1

21.11.2013, 06:45

tare buna

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla si delicioasa de Pastrama gatita lent la cuptor