Pastrama de oaie cu ceapa si ardei

de Panacris in Oaie, 14 Feb 2012 | 11689 vizualizari

 

Daca tot e frig, sa mancam bine!!!

 

INGREDIENTE

  • pastrama de oaie 500 g.
  • ceapa galbena 4 bucati
  • ardei colorat 2 bucati
  • ulei de masline 50 ml.
  • piper proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de oaie cu ceapa si ardei:

Ceapa si ardeii se curata si taie marunt. Se calesc in putina apa si ulei. pastrama se curata de grasime si pielite, se taie bucati si se adauga la amestecul de ardei si ceapa. Se transfera in oala minune, Kukta, se asezoneaza de piper, nu se adauga sare deoarece pastrama deobicei e destul de sarata. Se fierbe la foc potrivit cca. 1 ora de cand a inceput sa "fluiere" oala minune. Se serveste fierbinte cu paine proaspata sau cu mamaliga fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie cu ceapa si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

ieri la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

ieri la 10:24

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie la tigaie