Pastrama de oaie cu ceapa si ardei

de Panacris in Oaie, 14 Feb 2012 | 11939 vizualizari

 

Daca tot e frig, sa mancam bine!!!

 

INGREDIENTE

  • pastrama de oaie 500 g.
  • ceapa galbena 4 bucati
  • ardei colorat 2 bucati
  • ulei de masline 50 ml.
  • piper proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de oaie cu ceapa si ardei:

Ceapa si ardeii se curata si taie marunt. Se calesc in putina apa si ulei. pastrama se curata de grasime si pielite, se taie bucati si se adauga la amestecul de ardei si ceapa. Se transfera in oala minune, Kukta, se asezoneaza de piper, nu se adauga sare deoarece pastrama deobicei e destul de sarata. Se fierbe la foc potrivit cca. 1 ora de cand a inceput sa "fluiere" oala minune. Se serveste fierbinte cu paine proaspata sau cu mamaliga fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie cu ceapa si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
MLM de pastrama de oaie