Pastrama de oaie cu ceapa si ardei

de Panacris in Oaie, 14 Feb 2012 | 12208 vizualizari

 

Daca tot e frig, sa mancam bine!!!

 

INGREDIENTE

  • pastrama de oaie 500 g.
  • ceapa galbena 4 bucati
  • ardei colorat 2 bucati
  • ulei de masline 50 ml.
  • piper proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de oaie cu ceapa si ardei:

Ceapa si ardeii se curata si taie marunt. Se calesc in putina apa si ulei. pastrama se curata de grasime si pielite, se taie bucati si se adauga la amestecul de ardei si ceapa. Se transfera in oala minune, Kukta, se asezoneaza de piper, nu se adauga sare deoarece pastrama deobicei e destul de sarata. Se fierbe la foc potrivit cca. 1 ora de cand a inceput sa "fluiere" oala minune. Se serveste fierbinte cu paine proaspata sau cu mamaliga fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie cu ceapa si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]