Pasticcio di fusilli

de Sidy in Fusilli, 3 Iun 2010 | 5451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste fusilli
  • 200 g carne tocata
  • 4 fire ceapa verde
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 100 g rosii in bulion
  • 50 g cascaval
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasticcio di fusilli:

Ceapa se taie marunt  si se caleste in ulei adaugam apoi usturoiul taiat marunt.Dupa ce s-au calit 2-3  minute se adauga carnea tocata si se caleste si ea cam 10 minute.
Rosiile se taie marunt si se adauga peste carnea ce se caleste , amestecam si asezonam.Lasam sa  fiarba cam 15 minute.
Punem pastele la fiert in apa cu sare si le lasam sa fiarba 8-10 minute.
La servire punem fusilli in farfurie , adaugam 3 linguri din carnea calita cu sosul format si radem deasupra  cascaval.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasticcio di fusilli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

03.06.2010, 20:00

bun,bun............

Ina 1

03.06.2010, 20:07

foarte frumos decorate!!!

nadina73 1

03.06.2010, 23:37

si eu vreau o portie 5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu carne tocata