Paste Tricolore

de nico15 in Paste, 19 Dec 2010 | 5643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g de paste tricolore
  • 150 g de parmezan
  • ulei de masline
  • rosii uscate la soare
  • 150 ml de smantana lichida Grand Cuccina
  • 50 g de unt
  • sare, piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Tricolore:

 Se pune apa cu sare la fiert ,cand da in clocot se adauga pastele si se picura un pic de ulei de masline sa nu se lipeasca intre ele, acestea se vor fierbe in conformitate cu indicatiile de pe pachet, dupa care se scurg si se clatesc.

Separat se pregateste sosul pentru paste dupa cum urmeaza, se adauga smantana lichida Grand Cucina si se adauga parmezanul, se sareaza si pipereaza se pun cateva picaturi de ulei de masline iar cand fierbe se adauga pastele pentru a prinde gustul sosului. Se presara si rosii uscate de la Kamis.

Pofta BUNA.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Tricolore" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu legume, la cuptor