Paste scoici umplute cu pui si ciuperci

de ala_oancea in Paste, 10 Dec 2009 | 8232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste scoici
  • 500 gr piept de pui tocat
  • 5 ciuperci champignon
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • sare, piper, boia, busuioc
  • 4 linguri sos de rosii
  • 4 linguri sos iute
  • oregano
  • parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste scoici umplute cu pui si ciuperci:

Am fiert pastele 3 minute, dupa indicatiile de pe ambalaj. Se lasa la scurs.
Se toaca marunt ceapa si ardeiul si se calesc in putin ulei. Se adauga pieptul de pui, apoi ciupercile tocate si se condimenteaza. Se lasa sa se raceasca putin, dupa care se umplu scoicile. Se aseaza in tava in care am pus o ceasca de apa, iar deasupra se toarna sosul facut din 1/2 sos de rosii, 1/2 sos iute si oregano. Se presara deasupra parmezan ras. Se lasa la cuptor aproximativ 30 de minute. Super bun !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste scoici umplute cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

rivka 1

11.12.2009, 09:27

eu cunosc pastele astea, chiar din romania, isi facea taica-meu in lapte cu zahar ...dar asta mai demult...deci sunt paste de astea in mod sigur probabil ca trebuie dibuite

Teo 1

12.12.2009, 19:27

Nici eu nu ma dau in vant dupa paste, dar astea chiar arata bine si le-as manca. Cu lapte si zahar am mai facut si eu!

crazycrysa 1

20.01.2011, 18:42

daca va ajuta ... eu am gasit astfel de paste la cora.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti in sos, cu vinete si dovlecei