Paste scoici cu sos de cascaval

de madi_marin in Paste, 20 Iun 2010 | 6475 vizualizari

 

Pentru ca mi-a fost pofta de paste, am improvizat ceea ce vedeti....

 

INGREDIENTE

  • 150 g paste scoici
  • 6 ciuperci
  • 3 felii sunca de pui
  • 50 g cascaval
  • 150 g crema de unt ( la cutie- natur , fara arome)
  • branza Napolact pentru paste ,,'talienesti,,( rasa fin)
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste scoici cu sos de cascaval:

Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare si se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Se pun la scurs intr-o strecuratoare.

Ciupercile se curata si se taie feliute, iar sunca de pui cubulete. Se pun la fript impreuna intr-o tigaie cu un strop de unt.

Se face sosul: se puncrema de unt si cascavalul ras intr-o tigaita teflonata si se amesteca pana se topeste cascavalul si se obtine un sos gros.

Se amesteca pastele cu ciupercile , sunca si sosul . Se lasa cateva minute sa se absoarba bine sosul in paste, apoi se servesc presarate din belsug cu branza Napolact gata rasa foarte fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste scoici cu sos de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Roxana 1

21.06.2010, 15:36

mmmm tare bune tre sa fie

nadina73 1

24.06.2010, 18:08

ce nebunie cascaval ,ciuperci.............e pt minenu?las furcile si fur

madi_marin 1

24.06.2010, 19:08

nadina....m+am gandit ca or sa iti placa daca sunt cu ciuperci.... serveste, te rog....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle con pomodoro e basilico