Paste reci mediteraneene

de - Andreea - in Paste, 2 Sep 2018 | 6014 vizualizari

 

Super rapid si delicios ! 

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste (eu am folosit penne rigate)
  • 250 gr mozzarella
  • 200 gr rosii
  • 150 gr masline negre
  • ulei de masline
  • sare
  • busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste reci mediteraneene:

Punem apa la fiert .Cand apa a inceput sa fierba, punem sare si adaugam pastele. Le lasam la fiert 11 minute (sau timpul indicat pe ambalaj) amestecand din cand in cand .

Mozzarella o scurgem bine de apa de conservare si o taiem cuburi.

Rosiile le spala, indepartam codita si le taiem in patru.

Maslinele trebuiesc sa fie fara samburi si le taiem in jumatate .

Cand pastele au fiert le scurgem bine de apa si le punem intr-un bol.Le stropim cu ulei de masline( astfel cand se vor raci nu se lipesc intre ele), lasam sa se racoreasca. 

Cand pastele sunt reci,adaugam in bol restul ingredientelor.

Adaugam si busuiocul, amestecam si potrivim de sare.

Se pastreaza in frigider pana in momentul servirii.

POFTA BUNA ! 

 

TIPS-URI

1

Ideal e sa folosim rosii micute tip cherry sau pachino.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste reci mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu șuncă și cașcaval, la cuptor