Paste multicolore cu vinete şi ciuperci

de diaconta in Fusilli, 7 Iun 2012 | 6952 vizualizari

COMENTARII (72)

Rocsi 1

07.06.2012, 21:07

Ce fain se vad !!

MotanLaOale 1

07.06.2012, 21:10

buna buna

Steffy 1

07.06.2012, 21:13

Ce bine arata!!!

mirela0911 1

07.06.2012, 21:15

Ce fain arata si cred ca-s si bune!

Angelina_Elena 1

07.06.2012, 21:24

ce bune trebuie sa fie!

diaconta 1

07.06.2012, 21:26

sunt foarte bune,dar parca as fi preferat dovlecel in loc de vinete si mi se pare ca prea s-au "decolorat" pastele

Sim0na 1

07.06.2012, 21:38

Paste cu legume n-am facut niciodata, dar cred ca-s tare bune. Voi servi o portie de la tine, ca si-asa zici ca ai multe.. (apoi bagam niste abdomene P). Interesant morcov ti-ai luat..

diaconta 1

07.06.2012, 21:42

Sim0,hai si ajuta-ma zau daca stiu sa fac putin iar nu mai gatesc pana saptamana viitoare
Morcovul e bun de obiect de studiu,am pus alta poza pe perete

Miha 1

07.06.2012, 21:51

Ai nevoie de ajutoare zici?

diaconta 1

07.06.2012, 21:52

Oooooooo YESSSSSS Miha

Miha 1

07.06.2012, 21:56

Pai atunci... da si tu cat te lasa inima.

diaconta 1

07.06.2012, 21:59

Inima ma lasa ca's cam darnica de felul meu

Poliana 1

07.06.2012, 22:05

Daca asa stau treburile, ma inscriu si eu pe lista de ajutoare

Alinutza80 1

07.06.2012, 22:08

bun

diaconta 1

07.06.2012, 22:10

Poliana stiam eu ca am prieteni pe care ma pot baza

diaconta 1

07.06.2012, 22:10

Alinutza

MotanLaOale 1

07.06.2012, 22:14

Ajut si eu cu o portie mica!

diaconta 1

07.06.2012, 22:17

Vladimir,stiam ca pot conta pe tine

T I M E A 1

07.06.2012, 22:24

vreau si eu dar fara doua ingrediente. A doua o las sa o ghicesti

T I M E A 1

07.06.2012, 22:24

diaconta 1

07.06.2012, 22:27

Timea,ciuperci si branza
P.S. aici poti sa modifici comentariul,apesi Modifica si corectezi

laura_n 1

07.06.2012, 22:29

m-ai terminat cu pastele astea ((arata bestial si sunt atat de bune

mihaelar63 1

07.06.2012, 22:34

Nu ma mai joc tu ai galbiori eu nu

diaconta 1

07.06.2012, 22:35

Mihaela,sunt la piata chiar de's mai scumpi decat carnea

diaconta 1

07.06.2012, 22:36

Laura,de ce plangi ca-ti dau si tie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frittata cu ardei, dovlecel si paste