Paste multicolore cu vinete şi ciuperci

de diaconta in Fusilli, 7 Iun 2012 | 6945 vizualizari

 

Dacǎ tot s-a discutat pe aici cum cǎ unii ar trebui sa slǎbeascǎ,alţii să se îngraşe, am pregătit o salatǎ uşoară. Celor care trebuie să mai pună ceva kilograme, le recomand porţie cel puţin triplă, ceilalţi vor consuma puţin înspre nimic, sunt totuşi paste. Acuma având în vedere că am făcut cam multe pentru o singură persoană,voi avea nevoie de ajutoare, ori am să ma încadrez în categoria celor care iau porţie mare.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste multicolore
  • O vânata
  • 3 rosii sau rosii pasate din conserva
  • 300 gr gălbiori(ciuperci)
  • 75 gr Miez de lapte
  • O ceapa uscata
  • 2 catei usturoi
  • 3 linguri smântâna
  • Ulei
  • Sare,piper
  • Busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste multicolore cu vinete şi ciuperci:

Galbiorii îi curatasem si-i prajisem cu o zi inainte.Puteti folosi orice fel de ciuperci.

Fierbem pastele in apa cu sare si putin ulei.Le scurgem si le lasam deoparte.

Taiam vânata in felii subtiri.Presaram sare si lasam pe un plan înclinat ca sa se scurga lichidul.Stergem feliile cu un prosop absorbant,apoi le prajim in ulei.Lasam focul mic.

Le intoarcem pe ambele parti pana cand se fac ca niste chipsuri crocante.

Le scoatem pe un prosop de hartie pentru a elimina excesul de ulei.

Daca folosim rosii proaspete,le oparim in apa fierbinte,luam coaja si le pasam.Eu am folosit rosii pasate din conserva.

Prajim ceapa si usturoiul in putin ulei,apoi adaugam rosiile si condimentam.Lasam sa fiarba.Adaugam ciupercile si smântâna.

Amestecam pastele cu sosul obtinut,apoi adaugam chipsurile de vinete si felii de branza.

Gata salata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste multicolore cu vinete şi ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (72)

diaconta 1

08.06.2012, 14:54

daaaa,sa nu le pierzi pe drum

dorin 1

09.06.2012, 14:32

ca la MAMA acasa.

diaconta 1

09.06.2012, 15:22

Dorin,ca la DIA acasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu sos ragu la cuptor