Paste la cuptor cu ou si branza

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2014 | 5713 vizualizari

 

Am gustat multe feluri de paste in diferite combinatii , dar cel mai mult imi plac cele cu telemea sarata , pentru ca au un gust aparte!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste ( macaroane )
  • 250 gr telemea de vaca
  • 3 oua
  • o ruda carnat proaspat
  • unt pentru uns tava
  • ulei pentru prajit carnatul
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor cu ou si branza:

  1. Pregatim o oala cu apa in care adaugam putina sare , si dam la foc mare pana apa a clocotit ;
  2. Adaugam pastele si lasam 10-15 minute pana acestea au fiert ;
  3. Strecuram de apa ; Trecem pastele printr-un jet de apa rece ;
  4. Ungem tava de cuptor cu unt ;
  5. Batem cele 3 oua cu un praf de sare ;
  6. Branza o dam pe razatoare ;
  7. Carnatul il crestam ;
  8. Pregatim o tigaie cu putin ulei si dam la incins ; Punem carnatul si lasam la prajit pe ambele parti ; Cand e gata , il taiem feliute ;
  9. Condimentam pastele cu sare si piper dupa gust ;
  10. Asezam un rand de paste in tava peste care turnam jumatate din ouale batute ;
  11. Asezam un rand de carnat peste care punem paste , ou batut si branza ;
  12. La sfarsit adaugam carnatul ramas si dam la cuptorul preincalzit la 200 gr pentru cca 30 de minute ;

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate pune altfel de carne sau afumatura , dupa preferinte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor cu ou si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mac and cheese - Rețeta cremoasă și delicioasă de macaroane cu brânză