Paste fainoase cu 3 feluri de branza

de nadina73 in Paste, 6 Aug 2010 | 7388 vizualizari

 

super bune si rapide si de mancat si de preparat

 

INGREDIENTE

  • 1 punga pasta fainoase(melcisori am pus eu)500 g
  • putina sare
  • 500 g branza de vaci
  • mozzarella 100 g
  • cascaval  razuit 100g
  • 2 linguri de unt
  • 3 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste fainoase cu 3 feluri de branza:

Se pune apa sa fiarba cu sare si 3 linguri de ulei,cand clocoteste se pun pastele fainoase si se lasa sa fiarba 7-8 minute (depinde de paste)

Cand sant fierte se scurg de apa si se lasa putin intr-o strecutaroare(eu nu le clatesc cu apa)

Intr-o tigaie sau cratita se pune untul la topit apoi se pun pastele bine scurse si branza de vaci se amesteca bine dupa care se pune mozzarella si cascavalul.

Se servesc  simple sau cu zahar(pitici mei vor cu zahar)

Calde au fost minunate ...................super bune

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste fainoase cu 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Laly 1

06.08.2010, 12:36

Ce credeati ca ati scapat de mine?

Bucataras Medi 1

09.08.2010, 22:57

delicioase............

nadina73 1

10.08.2010, 14:38

multumesc mult pentru toate cate un pupic dulce

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Serpentelli cu legume si cascaval