Paste cu sunca si sos de cascaval

de mihaelar63 in Paste, 11 Ian 2014 | 6138 vizualizari

 

Ideea pentru aceste paste mi-a venit din cartea ce se vede in imagine .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste tricolore
  • 200 gr sunca afumata
  • 200 gr sunca Praga
  • 300 gr cascaval , afumat , Edam , Emmental
  • 50 gr unt
  • 50 gr ulei masline
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 pahar lapte
  • 1 vf cutit praf nucsoara
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sunca si sos de cascaval:

  1.  Fierbeti pastele in multa apa cu sare respectand indicatiile de pe ambalaj.
  2. Scurgeti pastele .Curatati si spalati legumele .
  3. In unt+ulei prajiti sunca fasiute.Adugati ardeiul taiat la fel + ceapa verde.
  4. Turnati laptele +casul taiat felii.Sarati.
  5. Amestecati pana casul este topit si amestecul omogenizat.
  6. Asezonati sosul cu nucsoara si ceapa verde .
  7. Serviti pastele cu sos de cascaval calde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sunca si sos de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne delicioase la cuptor