Paste cu sos de vin

de AndreaE in Paste, 4 Feb 2014 | 6405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr carne tocata
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • jumatate de ceapa
  • 1 catel usturoi
  • busuioc, oregano, piper, sare
  • 200 gr paste
  • ulei de masline
  • parmigiano ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de vin:

Se fierb pastele, se scurg , apoi se amesteca cu putin ulei de masline. Se dau pe razatoare ardeiul , morcovul si bucata de ceapa. Usturoiul se piseaza. Se amesteca carnea tocata cu legumele si se prajesc impreuna. Cand sunt gata , se adauga sucul de rosii, paharul de vin rosu si se condimenteaza dupa gust. Se mai lasa la fiert cateva minute.  

Se amesteca cu pastele si cu putin parmigiano.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]