Paste cu sos de fenicul

de Bunica in Paste, 24 Mar 2014 | 15224 vizualizari

 

Nu ma intrebati de unde am reteta ,ca nu mai stiu,dar de mult mi-am pus in gand sa-l prepar.A iesit un sos fin si gustos!

 

INGREDIENTE

  • Sos de fenicul
  • 1 fenicul potrivit
  • 1/2 lingurita busuioc1 ceapa mare
  • 1 lingura ulei de masline
  • 100 ml. vin alb
  • 200 ml. smantana de gatit
  • sare
  • piper
  • 150g. paste
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de fenicul:

Ceapa si feniculul se taie julien si se pun la inabusit in ulei.

Cand au devenit sticloase se adauga vinul si smantana.

Se lasa sa dea cateva clocote(pana se evapora vinul si sosul se ingroase)

Se asezoneaza cu sare,piper si busuioc sau cimbru.

Pastele se pun la fiert in apa cu sare. 

Se servesc calde asezonate cu sosul de fenicul.

Eu le-am pus ca garnitura la creier pane.

Reteta de creier este aici:http://www.bucataras.ro/retete/creier-pane-cu-paste-de-orez-51292.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de fenicul" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Satisfyyourcravings 1

25.03.2014, 10:58

Ce arome proaspete!

laura_n 1

25.03.2014, 18:21

foarte fain sosul!

Micutza Luana 1

27.03.2014, 20:55

deliciuu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle integrale cu pui si smantana