Paste cu piept de pui si suc de rosii

de Miha in Paste, 5 Iul 2011 | 15109 vizualizari

 

O idee pentru un pranz delicios

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste (paccheri rigati)
  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 4 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 100 g bacon
  • 1 ceapa
  • 1 cutie rosii in suc
  • sare si piper
  • oregano
  • 200 g cascaval pentru gratinare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui si suc de rosii:

Pastele se fiertb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert se pun la scurs intr-o strecuratoare.

Pieptul de pui l-am tocat la robotul de bucatarie la un loc cu usturoiul, patrunjelul verde si morcovul.

Baconul taiat feliute il punem intr-o tigaie si il prajim usor. Cand grasimea a inceput sa se topeasca adaugam ceapa tocata marunt si o prajim usor, pana se inmoaie. Turnam deasupra conserva de rosii cu tot cu suc si omogenizam. Lasam sa dea cateva clocote, apoi punem carnea.

Omogenizam si amestecam continuu pana carnea se desface si se albeste. Condimentam dupa gust cu sare, piper si oregano.

Punem pastele intr-un castron incapator, punem si sosul de carne si amestecam bine bine. Rasturnam totul intr-un vas termorezistent uns cu unt, acoperim cu un strat generos de cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mari si dam la cuptor la foc mediu pana cascavalul se topeste si se aureste usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui si suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]